Onze voeten dienen alle aandacht
en verzorging die ze nodig hebben...

Voeten dragen u, een leven lang!

Er wordt aan de voeten te weinig aandacht geschonken. Terwijl ze u toch "levenslang"moeten dragen!
U kunt te maken krijgen met allerlei ongemakken zoals: eelt, likdoorns, ingroeiende nagels etc.

U kunt heel eenvoudig zelf een aantal van deze ongemakken aan uw voeten voorkomen door...

Lees meer >>

PEDICURE behandeling


Image

Staat u er wel eens bij stil dat we maar één paar voeten hebben en dat we hier ons hele leven mee moeten doen? Ontelbare kilometers leggen we af, eigenlijk verdienen onze voeten alle aandacht en verzorging die ze nodig hebben. Gun uw voeten daarom regelmatig een bezoekje aan de pedicure.

Vaak wordt de weg naar een pedicure gevonden doordat men voetklachten heeft zoals likdoorns of een ingroeiende nagel. Door een regelmatige voetbehandeling kunnen al deze ongemakken vaak worden voorkomen.

Voetverzorging door een gespecialiseerde pedicure is voor iedereen van belang. Mensen die veel staan en lopen, sporters, reumapatiënten of diabetici hebben vooral veel baat bij mijn behandelingen.

Doordat ik met behulp van moderne apparatuur op basis van de zogenaamde 'nattechniek' werk, is mijn pedicure behandeling heel prettig en pijnloos. De voet- en onderbeen massage die ik geef leidt tot ontspanning en voorkomt klachten.

 Maak direct een afspraak


Image

De ProVoet Pedicure

Vreemd genoeg blijkt nog steeds maar een kwart van alle Nederlanders geregeld hun voeten te laten verzorgen. Terwijl we dit deel van ons lichaam toch erg zwaar belasten!
Daarom is het ook logisch dat uw voeten extra aandacht verdienen. Want u kunt pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoekje aan mijn salon (aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet). Ik geef uw voeten de behandeling die ze nodig hebben.

Wat doet een pedicure precies?
Tot de werkzaamheden behoren onder andere het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en nagelproblemen oplossen. Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten behoort ook tot mijn taak. En als verwennerij is er na afloop van de behandeling een fijne afsluiting met een voetmassage.

Waaraan herkent u een vakbekwame ProVoet pedicure?
ProVoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden! De meeste gediplomeerde leden voeren het logo van ProVoet op hun gevelbord, afsprakenkaartjes en op hun website, net zoals ik.

Klik hier voor meer informatie over Provoet